PRIOPĆENJE UPRAVNOG ODBORA ČLANOVIMA KLUBA, RODITELJIMA, TRENERIMA I KORISNICIMA SPORTSKIH TERENA KLUBA

Temeljem nastale situacije i ukidanja svih sportskih aktivnosti u klubu i na terenima kluba, ovim putem obavještavamo sve članove kluba, trenere i korisnike sportskih terena o slijedećem:

  1. Korištenje sportskih terena za vrijeme trajanje ovih mjera suzbijanja širenja SARS COVID-19 virusa je strogo zabranjeno i kažnjivo, te će svako postupanje suprotno zabrani biti evidentirano video nadzorom i prijavljeno nadležnim službama
  2. Molimo roditelje djece naših članova i momčadi da preventivno djeluju i objasne djeci da ne mogu na svoju odgovornost dolaziti na sportske terene, a pogotovo da ne preskaču preko ograde ili na neki drugi nasilni način ulaze u prostorije kluba i ugrožavaju sebe i druge, ne poštujući mjere samoizolacije naložene kao nužne, od strane nadležnih organa.
  3. Svim članovima kluba koji plaćaju mjesečne članarine za treniranje u Školi nogometa, Klub će period obustave treniranja i natjecanja, kompenzirati na adekvatan način po okončanju ove krizne situacije, o čemu će biti posebno obavješteni. Molimo vas da sve uplatnice za 3/2020 plaćate kao i do sada, kako bismo zadržali koninuitet u postupanju, te vas po okončanju moratorija mogli sve zajedno na isti način adekvatno obeštetiti za to razdoblje.
  4. Naknade trenerima i ostalim klupskim volonterima će se adekvatno prilagoditi prema mogućnostima Kluba za razdoblje moratorija uz izvršavanje ugovorenih obveza treniranja i aktivnog funkcioniranja kluba, o čemu će biti posebno obaviješteni.
  5. Mole se veterani kluba, svi rekrativci i prijatelji kluba da se također pridržavaju ovih mjera zabrane i da sa dužnom pažnjom pomognu u provođenju ovih mjera.

    Nove informacije i promjene u radu Kluba objavljivati će se redovito na našim web stranicama i lokalnim FB grupama, kako biste mogli biti u tijeku događaja.

    Vjerujemo da ćemo zajedničkim djelovanjem spriječiti širenje zaraze u našoj lokalnoj sredini i hvala vam što odgovorno i razumno doprinosite zajedničkim naporima da što prije normalno profunkcioniramo u našem Klubu.

#svismomiklub