Golijada Dinama i Sesvetskog Kraljevca

U prijateljskoj utakmici Zagića Dinama 2011 i Limača Sesvetskog Kraljevca 2010 odigranoj pred više od 100 gledatelja publika je mogla uživati u čak 13 pogodaka. Dinamovi dječaci slavili su rezultatom 10:3.

Prava mala golijada odvila se u 19 sati na pomoćnom igralištu s umjetnom travom u Sesvetskom Kraljevcu gdje su domaćini ugostili mlade talentirane vršnjake iz GNK Dinama. U dva poluvremena po 30 minuta mogla se vidjeti nogometna raskoš kakve se ne bi posramili ni mnoge momčadi starijih uzrasta.

Limači trenera Juroša odlično su otvorili utakmicu i već u četvrtoj minuti igre poveli 1:0 pogotkom Mihaela Krajine nakon čega su gosti preuzeli inicijativu i preokrenuli rezultat u svoju korist. Do kraja utakmice pogotke su postigli i Matej Plišo te Karlo Tomašević.

Za Sesvetski Kraljevec igrali su:
Luka Ćulap, Matej Čolić, Jakov Puretić, Andrija Tomičić, Erik Bradić, Josip Čičak, Antonio Kordek, Matej Plišo, Karlo Tomašević, Marin Bischofberger, Borna Rakinić, Mihael Krajina, Gabriel Perjanec i Marko Lukić. Trener: Tomislav Juroš